Melyik gimnázium jobb? A Trefort vagy a Veres Pálné?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek ezekről az iskolákról?2022. dec. 26. 10:01
A kérdező szavazást indított:
Trefort
Veres Pálné
18 szavazat
1/8 anonim válasza:
Hvg rangsorban a Trefort a 4. a Veres Pálné a 22. Én Terrort 6osztályosát tartom a legjobbnak.
2/8 anonim válasza:
Teljesen más liga a kettő. A trefort egy top gimnázium, a veres pálné meg egy közepes.
3/8 anonim válasza:
Én Trefortos voltam és szerintem nagyon jo volt.
4/8 anonim válasza:
Veres Pálné nem egy közepes gimnázium, annál jóval erősebb, és kifejezetten magas pontszámmal lehet bejutni, de a Trefort erősebb.
5/8 A kérdező kommentje:
Hallottam valami olyant hogy a Trefortban nincs kaja. Ez igaz?
2022. dec. 26. 17:28
6/8 anonim válasza:
A trefortnak nincs menzája, helyette a szomszéd utcában a SOTE menzájára lehet menni.
8/8 anonim válasza:
VPGs vagyok, én szeretem, ajánlani tudom. Az igaz, hogy a Trefort előrébb áll a rangsoron, de nekem személytelen/kellemetlen volt a hangulat, míg a Veres Pálné családias. Ha más kérdésed is van a VPGről, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!