Mire kellhet egy bolti eladónak tanuló osztályban, valamilyen vizsgaként egy portfolió? Miért van szükség egyáltalán ilyen dolgokra?
hogy kiderüljön hogy valaki alkalmas többre is mint bolti eladó, egy idő után mondjuk boltvezető
a kérdésedből gondolom te is rájöttél hogy te alkalmas vagy-e rá
#1, ez egy újítás, amit a nagytudású Csák János talált ki egyik pillanatról a másikra...
A szakma oktatásának nagy reformja, hogy már jövő évtől teljesen átalakítják a vizsgarendszert a szakmák esetén, ennek egyik eleme a portfólió készítése, amit aztán elő is kell majd adnia. Érdekesség, hogy a szakmai iskolák nem nagyon tanítják az Office használatát, de azért vizsgán elvárják, hogy mindenki letegyen egy komplett előadást...
Kérdem én; egy burkolónak miért kell tudnia prezentációt tartania? ...
3
A mai világban már nem ártana, ha minden fiatal értene az alapvető számítógép használathoz.
Én már nem tanulok, de pl. nekem általános iskolában tanították az Officet.
nem is a szakmai a iskolában kell ecdl bizonyítványt szerezni hanem általános iskola 5. osztályban kellene
egy burkolót a referenciamunka adja el
viszont egy portfóliónak nevezett akármi és annak előadása különbséget tehet képességek között
#5, kellene, csak épp nem tanítják...
Pláne nem estin, ahová az én ismerősöm jár (sőt, igazából konkrétan SEMMIT nem tanítanak, onnan van tudása, hogy eljár dolgozni), és az estiseknek is ugyanaz a követelmény a vizsgán.
Ezért szokás minden változtatást felmenő rendszerben bevezetni, hogy legyen idő felkészülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!