Egyetemre mikortól lehet jelentkezni? Azt írja a felvi,hogy december második fele de én nem látom csak a kersztfelvételist.Rendes szeptemberben induló képzésre akarok jelentkezni.Várjam meg a januárt?
Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 17:51
1/8 anonim válasza:
Majd jövő év elején kell jelentkezni, a felvi.hu-n fent lesz minden információ.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm!
2022. dec. 20. 18:24
3/8 anonim válasza:
Február környékén szokott lenni ha jól emlékszem
4/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
Mindegy még úgyis van idő.
2022. dec. 20. 21:15
6/8 anonim válasza:
Ma nyitották meg a rendszert. De ahogy a többiek is mondták, február 15-ig még van idő bőven.
7/8 anonim válasza:
Ma nyitották meg, de én szerettem volna tudni a meghirdetett helyek számát az adott szakra, de pont azt nem írják sehol.
Viszonytási alapként jó lett volna, mert pl. ha kevesebb helyet hirdetnek meg, akkor magasabb lesz a ponthatár a felvételhez. Már nézegettem az előző éveket, és sokat számít.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok ma sem jelentkezni kaptam kódot az e-felvin minden, de azt írja hogy useradmin nem létezik.
Most akkor mivan?
2022. dec. 22. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!