Gazdaságinformatika szakon milyen nyelven programoznak?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem, és erre a szakra jelentkezek majd, de szeretnék egyetem és magam miatt is elkezdeni programozni. Melyik nyelvet tanítják a Corvinuson, BGE-n?2022. dec. 19. 15:24
1/10 anonim válasza:
Én csak az Óbudai Egyetemről tudok nyilatkozni, de itt C# nyelvvan, plusz egy kis bevezető első két félévben PHP-ba is.
2/10 anonim válasza:
Pythont tanulunk a Corvinuson első félévben, érettségin is azt a nyelvet válaszd, én is így tettem, nem bántam meg.
3/10 anonim válasza:
A PTE-n - igaz, 10 évvel ezelőtt - C, aztán C++ volt az alapozás. Később előkerültek persze más nyelvek is (Java, PHP, stb).
4/10 anonim válasza:
Nem néztem, de te megteheted, hogy csekkolod, fent van - e a Corvinus, illetve a BGE tantervi hálója a weben. Ha igen, ott látni fogod, mit tanítanak.
5/10 anonim válasza:
Gazdiinfó elég általános infó képzést ad szval nem fogsz csak egy specifikus nyelvet tanulni, hanem legalább 3 mat.
Amik általában szoktak lenni azok a C++, Java, python
8/10 anonim válasza:
BGE-n főként Java van tudtommal.
9/10 anonim válasza:
Magyarul tanítanak programozni, mindkét helyen is.
hahahaha, nagyon vicces vagyok, tudom.
10/10 anonim válasza:
Mért pontoztatok le? Szerintetek milyen nyelven tanítanak, ha nem magyarul? Oroszul talán? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!