Van olyan egyetemi szak amivel relatív gyorsan el lehet helyezkedni,és minimális a matematika?
Angoltanár, óvodapedagógus...
Ha magadnak keresel képzést, kicsit többet árulj el magadról, hasznos tanácsot kapj.
"Orvos és gyógyszerész szakokon kevés a matek, de más miatt meg sokkal nehezebb, mint a mérnöki szakok többsége. Pl. kémia, élettan, anatómia,"
Te miről beszélsz? Ezeket a tárgyakat egy szakmunkás megtanulja vagy egy 8 általánossal rendelkező segédmunkás. A matematikától nem létezik komolyabb és pacekabb tárgy ezért az ilyen született zseniknek a játékszere mint én vagyok, nem véletlenül fagyoskodnak az orvosok a lerobbant egézsségügyi rendelőben ameddig én 100% home office az apartmanom kényelméből dolgozok 5x annyi fizetésért befektető matematikusként és pénzügyi elemzőként. Ez épp azért van mert orvos és gyógyszerész bárkiből lehet, viszont matematikus csak az olyan kiváltságos emberekből akik magas intelligenciával születtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!