Akik annyira hatékonyan és "sallangok" nélkül tudnak puskázni, ők kicsit pszhichopaták?
Figyelt kérdés
Az egyik gyerekkori barátom is ilyen.
Neki 3 diplomája van, pedig még a 30 sem töltött be.Egy mérnöki alap, plusz közgáz alap+mester.
Ő úgy puskázott, hogy abszolút nem nem izgult, semmiféle lelkiismeret-furdalást nem érzett miatta.Használt mindent, kicsi cetliktől kezdve a telefonon át a kicsi csalós fülhallgatóig.
Sohasem bukott le.
Ő hazudni is nagyon jól tud, amikor hazudik még maga is elhiszi.Szóval, szerintem ő egy kicsit pszhichopata.
Én is puskáztam, 1-1 választ kinéztem, de mindig nagyon izgultam, szinte remegett a kezem.Meg utána volt egy lelkiismeretfurdalásosom, annak ellenére,hogy sikeres volt a vizsga.
2022. dec. 13. 20:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb ember puskázik. Én mindig szoktam, nem nagy dolgokat, pár képlet amit összekeverek, ilyesmik
2/3 anonim válasza:
Ennyiből még nem derül ki, hogy pszichopata vagy sem. Nem mindegy pl. az sem, hogy mennyire együttérző másokhoz. Szerintem olyan nincs, hogy csak egy kicsit pszichopata valaki.
3/3 anonim válasza:
"utána volt egy lelkiismeretfurdalásosom, annak ellenére,hogy sikeres volt a vizsga"
Nem annak ellenére, hanem pont azért, mert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!