Gimis diákok, nektek mi a tervetek a mostani helyzetet ítélve?
Sziasztok!
Ugyan az iskolában az osztálytársaimmal rengeteget beszélünk erről, de szeretném szélesebb kör véleményét hallani.
11.es vagyok, van meg egy jó másfél évem a gimiből. Na már most ha lesz iskola…
nagyon nagyon nem tudom mit tehetnék ha bezár a sulim, ami viszont nagyon esélyes.
Szerintetek ha bezárnak egy iskolát mennyi időre?
mindenképp szeretnék érettségizni, egy jó iskolába járok és kéne a jó érettségi is.
Tudom annak nehezebb aki most 12.-es
Nektek mi a véleményetek az egészről? Van valami tervezek ha esetleg bezárnák az iskolátokat?

Már most is történt olyan, nem végleg persze, hanem egy időre
Azért mert egyszerűen kirúgnak 4-5 tanárt és van olyan iskola (elég sok!) ahol nincsen annyi, hogy ezeket pótolja, egyszerűen nincs aki megtartsa az órákat

KFG-be jársz?
Várok. Mást nem tudok, sajnos megváltani a világot egyedül nem tudom, támogatom a tanárokat és kiállok mellettük. Remélem, hogy lassan lesz egy országos, nem csak egy napig tartó fellépés amiben az általános iskolák is részt fognak venni.
Ha bezárnak egy gimnáziumot, elosztják a diákokat más középiskolák között. Mindenki oda kerül ahová befér. Megpróbálnám megszokni az új iskolát és a legtöbbet kihozni a helyzetből, egy bezárás után nem reménykednék abban, hogy egyhamar újra kinyit az iskola.

Egy bezárás esetén vagy digitálisan vagy összevont oktatással folytatnánk.
Ha végzek, elmegyek dolgozni, veszek vonat vagy repjegyet és elhúzok a pics*ba minnél messzebb ettől az istenverte országtól.
Érettségi után nekem is az a tervem, csak valahogy jussunk el addig.
Köszi a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!