Normális h ennyire érdekel a töri?
Jelenleg egy borzalmas történelem tanárom van. Tavaly normális volt. Megszeretette vlm a törit. Mivel a mostanival nem tanulunk semmit ezért külön töri füzetem van és abba tanulok. A szüleim mondják h ez nem normális h ennyire érdekel.
Elgondolkoztam azon h tényleg elmebeteg vagyok. Ugye nem vagyok az?
"Elgondolkoztam azon h tényleg elmebeteg vagyok. Ugye nem vagyok az?"
Az első kérdésednél még nemet mondtam volna. Most már igent.
Ne is foglalkozz az eddigi kommentekkel.
Szerintem jobb a normálisnál, hogy ennyire tetszik, legalább tudást és egy jó hobbit is szerzel vele és lehet, hogy később még ezzel is szeretnél foglalkozni.
A szüleid pedig nem azért mondják, hogy túlzol, hogy ne csináld, csak azt szeretnék, hogy minden tantárgyadban jól teljesíts.
Nálunk ugyanez volt itthon anno, csak én a nyelvi tárgyakkal „túloztam” és kamatozik a mai napig.
Egyátalán nincs senkivel gond otthon. :))
Őszintén kívánom, hogy kamatozzon a te szorgalmasságod is! :)
Ez is te voltál? https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Csak mert a kommentek végén ott is volt egy "2 füzetes töri tanáros" kommentelő, akinek írta a kérdező, hogy igen ő az. Most erre látok itt egy 2 füzetes töris kérdést. Ha az a kérdező is te voltál, veled nem a törinél kezdődik az elmebaj...
8as
Amit linkeltél az sem az első kérdése volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!