Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Sárospatak, vagy Debrecen...

Sárospatak, vagy Debrecen (esetleg Eger). Összetartóbb közösség, jobb hangulatú csoport óvodapedagógia és/vagy tanító szakon mely fenti városok egyetemén van? Az elmúlt években melyiknél hogyan alakult ez? Illetve... Befejezés lent.

Figyelt kérdés

Illetve az igaz, vagy csupán városi legenda, hogy a fentiek egyikén jobban segítenek a hallgatónak, kvázi érdekeltek abban, hogy a hallgató sikeresen abszolválja a vizsgákat?

Nem, nem indokolatlan "átlökéseket" kell érteni ezalatt, hanem azt, hogy többet/jobban segítenek a hallgatónak, hogy sikeres legyen a vizsgáknál.

2022. nov. 29. 20:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Debrecenben a legdrágább az albérlet, de ha ez nem számít, akkor mindenképp Debrecen.
2022. dec. 1. 03:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Te miért javasolod Debrecent Sarospatakkal szemben?
2022. dec. 1. 10:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobbak a lehetőségek, hatalmas kapcsolati tőkéhez tudsz hozzájutni...

De ha ez nem szempont, akkor menj Patakra!

2022. dec. 1. 14:02
 14/19 A kérdező kommentje:

Óvodapedagógia és kapcsolati tőke??

Számít ez bármennyit is ennél a hivatásnál? 😅

(Más előnyre esetleg gondoltál még, ami vonzóbbá teheti a cívis várost a fentiek tükrében?)

2022. dec. 1. 22:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem engem kérdeztél,de biztos vagyok benne,hogy Debrecenben sokkal pezsgőbb a hallgatói élet, több a lehetőség.
2022. dec. 2. 07:36
 16/19 A kérdező kommentje:

Ez alatt mit illene érteni? 😅

(Bulikat inkább? Partik, diszkók engem nem igazán érdekeltek soha. Nekem a csoporttársaim emberissége, összetartása lenne a legfontosabb. Éttermek, kávézók, cukrászdák, kocsmák, színházak, mozik együttes látogatása viszont jöhet! Vagy másra [is] gondoltál a fentieknél?)

2022. dec. 2. 08:55
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező: kicsit bonyolult vagy.

Menjél el mindkét városba, az egyetemekre, aztán döntsd el magad.

15 válasz után voltál képes leírni a szempontjaidat, addig csak értetlenkedtél.

Menjél Patakra, ott messze-földön híres a színházi élet, tele van éttermekkel és mozikkal. Ráadásul Patak nagyon szép hely!

Pont neked való.

2022. dec. 2. 09:39
 18/19 A kérdező kommentje:

Na én pedig éppen nem érzek (még most sem) semmi bonyolultságot a kiírásomban. Nem is értem mi miatt írtad az értetlenkedést. Nem kötekedni kívánok ezzel (a félreértés elkerülése érdekében), csupán úgy érzem leírtam minden szükséges információt. Szerintem minden ott van érthetően a félkövérrel szedettekben és az az alatti részletezésben. A legutóbbival legfeljebb csak kiegészült a kérdés. Ugye volt némi gúny a válaszodban? 🙂

Tényleg tájékozódni szeretnék csupán, ki melyik egyetemen érezte jól magát, miért, és mely egyetemek segítik jobban a nehezebben anyagokat befogadó, lassabban tanulót (ezen a két szakon)?

2022. dec. 2. 11:41
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
Csak annyit tudok mondani, higy Patak unalmas és alig talasz egy kocsmát, ahova be tudnál ülni meginni egy akármit.
2022. dec. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!