Sárospatak, vagy Debrecen (esetleg Eger). Összetartóbb közösség, jobb hangulatú csoport óvodapedagógia és/vagy tanító szakon mely fenti városok egyetemén van? Az elmúlt években melyiknél hogyan alakult ez? Illetve... Befejezés lent.
Illetve az igaz, vagy csupán városi legenda, hogy a fentiek egyikén jobban segítenek a hallgatónak, kvázi érdekeltek abban, hogy a hallgató sikeresen abszolválja a vizsgákat?
Nem, nem indokolatlan "átlökéseket" kell érteni ezalatt, hanem azt, hogy többet/jobban segítenek a hallgatónak, hogy sikeres legyen a vizsgáknál.
Nagyobbak a lehetőségek, hatalmas kapcsolati tőkéhez tudsz hozzájutni...
De ha ez nem szempont, akkor menj Patakra!
Óvodapedagógia és kapcsolati tőke??
Számít ez bármennyit is ennél a hivatásnál? 😅
(Más előnyre esetleg gondoltál még, ami vonzóbbá teheti a cívis várost a fentiek tükrében?)
Ez alatt mit illene érteni? 😅
(Bulikat inkább? Partik, diszkók engem nem igazán érdekeltek soha. Nekem a csoporttársaim emberissége, összetartása lenne a legfontosabb. Éttermek, kávézók, cukrászdák, kocsmák, színházak, mozik együttes látogatása viszont jöhet! Vagy másra [is] gondoltál a fentieknél?)
Kérdező: kicsit bonyolult vagy.
Menjél el mindkét városba, az egyetemekre, aztán döntsd el magad.
15 válasz után voltál képes leírni a szempontjaidat, addig csak értetlenkedtél.
Menjél Patakra, ott messze-földön híres a színházi élet, tele van éttermekkel és mozikkal. Ráadásul Patak nagyon szép hely!
Pont neked való.
Na én pedig éppen nem érzek (még most sem) semmi bonyolultságot a kiírásomban. Nem is értem mi miatt írtad az értetlenkedést. Nem kötekedni kívánok ezzel (a félreértés elkerülése érdekében), csupán úgy érzem leírtam minden szükséges információt. Szerintem minden ott van érthetően a félkövérrel szedettekben és az az alatti részletezésben. A legutóbbival legfeljebb csak kiegészült a kérdés. Ugye volt némi gúny a válaszodban? 🙂
Tényleg tájékozódni szeretnék csupán, ki melyik egyetemen érezte jól magát, miért, és mely egyetemek segítik jobban a nehezebben anyagokat befogadó, lassabban tanulót (ezen a két szakon)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!