Plébán Kristóf kérdése:
DE-IK programtervező informatikus, DE-GTK kereskedelem-marketing. Ezekről a szakokról mik a vélemények,benyomások?
Figyelt kérdés
Most vagyok 2 hónappal azelőtt hogy leadjam a felvételi sorrendemet és ez a dilemmám hogy melyiket jelöljem elsőnek. Tudom, hogy ez a két irány távol áll egymástól ezért is gondolokzok ezen nagyon hogy melyiket írjam elsőnek, hogy később ne bánjam meg. A tényezők amik fontosak számomra és ezekre szeretnék választ találni: Milyen az oktatás? Mennyire szívósak a vizsgák? Milyen maga a közösség? Egyetem után az elhelyezkedés melyiknél jobb? Ha vannak korábbi, illetve jelenlegi hallgatók a fent említett szakokról várom az ő véleményüket, tapasztalataikat is. Előre is köszi mindenkitől!#Debreceni Egyetem #DE-GYTK #DE-IK #programtervező informatikus szak #kereskedelem és marketing szak
2022. nov. 23. 23:44
1/5 A kérdező kommentje:
Ui.: kulcsszóban nem gytk-t hanem gtk-t írtam nem értem minek írta át erre az oldal.
2022. nov. 23. 23:45
2/5 anonim válasza:
"Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést"
3/5 anonim válasza:
Tegnap és ma van az egyetemen a DEXPO.
Ha vetted volna a fáradságot, akkor minden kérdést személyesen tehetnél fel a legilletékesebbeknek, és nem itt mindenféle alak meséjére hallgatva dönthetnél.
Tegnap rengetegen voltak, minden tanszék képviseltette magát bemutatókkal, ismeretterjesztő anyagokkal és mindennel, ami a helyes döntés meghozatalához szükséges!
4/5 A kérdező kommentje:
Igen voltam a nyílt napon meg érdeklődtem is mindkét szakról nem erről van szó. Nyilván jó volt hogy azoktól is megtudhattam egyet s mást akik benne vannak az egészben,de úgy gondolom hogy több helyről is jó ha kérdezek hátha a végén kialakul bennem egy tiszta kép.
2022. nov. 24. 23:47
5/5 anonim válasza:
Barátom van DE-IK-n. Van nekik bőven matek, amit a nagyrészük nem fog használni a munkájuk során.Elhelyezkedni szerintem jobban lehet majd az ő diplomájával főleg ha szabadidejében is programozgat valaki.Gtkn is van gazdmatek,statisztika,mikro, makro meg jó néhány tölteléktárgy. Én gtks, vagyok csak nem a fent említett szakon, viszont az első évben szerintem a tárgyak kb megegyeznek. Vannak szivatósabb tárgyak, de ha tanulsz rendesen akkor akkora meglepetés nem érhet. Szerintem a közösség is jó nálunk, én nagyon hamar barátkoztam az emberekkel, szerintem mindenki nagyon nyitott. Bár ez attól függ, hogy te milyen vagy. Az IKs oktatásról nem tudok sokat mondani, GTK-n nekem voltak olyan tanárok akik nagyon jól leadták a tárgyat, szerettem bejárni az előadásokra, viszont van pár olyan tanár is akiknél lehetetlen kibírni 90 percet. A számvitel az igazi szenvedés nálunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!