Hogyan lógjam el úgy a faktos óráimat, hogy ne írjanak be hiányzónak?
Ma lesz a 6. és a 7. órám fakultáció, és dolgozatírás lesz, viszont mivel sokáig nem voltam suliban (2 hét) ezért nem igazán tudtam készülni rá. De a tanárt ismerve úgyis meg akarja íratni velem.
Hogyan tudnám lelógni ezt az utolsó két órát úgy, hogy ne írjon be hiányzónak? Nem akarom, hogy anya megtudja, hogy nem voltam órán, de ettől a dogától nagyon parázok mert 200%-os és eléggé nehéz téma.
Úgy, hogy bemész, bámulod az üres lapot, és oda mész a tanárhoz óra végén, hogy túl sokat hiányoztál, rengeteg pótolnivalód volt, ezért szeretnéd kérni, hogy egy általa kiválasztott időpontban megismételhesd a számonkérést, akár szóban, akár írásban.
Az igazolatlan hiányzás sokkal súlyosabb, mint egy karó. Nem csak rád nézve, hanem szüleidre nézve is.
1 írták már, hogy a tanár az nem engedné meg. Éppen azt akarom elérni, hogy úgy lóghassak el, hogy ne írjon be. Egy karó az anyámnak igenis sokkal súlyosabb, mert maximalista és nála az ötös él rosszabb jegy, tehát már a négyes is szörnyű.
2 mivel nem fogunk új anyagrészt venni, így csak a dogát kell bepótolni, de azt még tudom oldani.
Akkor szenvedj..
Az emberek segíteni akarnak neked, te meg itt lefele pontozgatod a segítőket.
8 nem, hanem 3, szóval nagy részén nem voltam ott.
9 csak anyám van. És őt nem érdekli, csak a jegyek. Csak matekból és informatikából van egy két négyesem, szóval jó tanuló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!