Hogy lehet a legjobban felkészülni az érettségire és honnan tudom megszerezni a tételeket?
Hogyan lehet a legjobban felkészülni a matek érettségire ? Mert én már nem nagyon tudom mik voltak 2-3 évvel ezelőtt. Mondanátok bevált tippeket ?
A tételeket hol tudom megszerezni ? Elsősorban a német és a magyar tételek érdekelnének
Érettségiben az a jó, hogy csak olyan tételeitek vannak, amiket tanítottak nektek a 4 év alatt.
Nekem most államvizsgán olyan tételem is van, ami nem volt tananyag, még tankönyvet se kaptunk belőle. Inkább érettségiznék, elhiszed?
Én anno nem magoltam a tételeket,hanem olvastam.Sokszor.A lényeg a fejemben maradt,és simán levizsgáztam.
A tételeket neked kell kidolgozni,és úgy megtanulni.Nekem nem voltak külön tételek németből,mert az érettségin volt belőle írásbeli,ahol teszt feladatok voltak,és szóbelin egy szöveget kellett fordítani.Ezeket a szövegeket már begyakoroltuk órán,tehát sima ügy volt.Mondjuk én 10 éve érettségiztem,és biztos változott ez az azóta,de matekból is csak írásbeli volt,példákat kellett megoldani.De talán vannak a neten is kidolgozott tételek.Keress rá a guglin.
De pár osztálytársaddal is összefoghatsz,és felosztjátok a tételeket egymás között.Mindenki kidolgozza a magáét,és cseréltek egymás között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!