A Dunaújvárosi Egyetem gépészmérnöki kara mennyivel egyszerűbb a Széchenyi István Egyetem gépészmérnöki karától? Megéri váltani?
Sziasztok,
Egyetemet szeretnék váltani, mivel a Széchenyi István Egyetem Gépészmérnöki karát túl nehéznek találom. Levelező tagozaton vagyok, a tárgyaim több mint fele megvan, de számomra ebben a félévben egyes tárgyak követelményeinek megtudása után derült ki, hogy egyszerűen olyan szintű vizsgakövetelmények, és olyan mélységű beadandók vannak egyes szakirányos tárgyakból, amik a képességeimhez mérten munka mellett a nem férnek bele a szabadidőmbe. Annak meg semmi értelme, hogy 2-3 óra alvásokkal essek be dolgozni, pláne úgy, hogy szellemi munkát végzek. Mennyire érné meg esetemben a DUE-re váltani? Milyen a DUE-n a gépészmérnöki levelező szak?
Levelezőn valamivel könnyebb, mint nappalin, de az egyetemnek ez az egyik legnehezebb szaka. Rengeteg a matek és számon is kérik.
Egy dués hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!