Az apámnak nem jó a 4-es se, mit tegyek?
Nem tudsz mit csinálni.
Gondolom apád ilyen "amíg az én kenyeremet eszed"-típusú, innentől kezdve te nem tudsz mit csinálni. Legfeljebb azt, hogy tanulsz, hogy jó jegyed legyen.
Apádnak közölnöd kellene, hogy téged ez frusztrál, és olvasson már utána, hogy mennyi kiégett és depressziós fiatal van a túlhajtás miatt.
A véleménye nyilván nem fog változni, neked kellene tudnod ezt magadban helyén kezelni. Nem az ő élete, a tiéd. A szülők ilyenkor kompenzálni próbálnak mindig valamit.
#5 Nálam ez nem a tanulmányokkal, hanem a testsúlyommal volt ez. Senki nem bántott miatta, senkit nem érdekelt, nem is voltam olyan nagyon túlsúlyos. Egyedül anyum erőltette a sportot és piszkált folyton. De nem azt a sportoltam amit szerettem, hanem azt, amit ő választott. Azt meg gyűlöltem. Mikor mondtam neki, hogy abba akarom hagyni, azt mondta, ha nem járnék már gurulnék. Emellett persze fogyókúráznom kellett. A te mentalitásod szerint ő csak jót akart nekem.
Találd ki, ki volt anorexiás, és kiben köszön vissza, hogy csúnya és nem szereti senki, ha megkínálják egy kocka csokival? :D
Pedig ismétlem, anyumon kívül senkit nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!