Emelt töri érettségihez elég-e többször átolvasnom mind a 4 évfolyam törikönyvét?
#1 tavalyi évben érettségiztem.
#3 szerintem megjegyzem mivel általában érdekel is, kedvenc tantárgyam kb
#4 mit tanácsolsz?
Heló! Nem tudom ti milyen tankönyvből tanultatok, nekünk ofi-s volt, van egy tippem hogy nektek is. Na most ebből 1 alsó hangon 200 oldal, 4 ilyet elolvasni csak egyszer 800 oldalnyi anyag. És ha még ezt többször elolvasod annyival szorzódik. Gimnazistaként ezzel felkészülni, úgy, hogy még másra is kell koncentrálni szerintem nem lenne valami eredményes.
A legjobb dolog amit tehetsz, hogy kitöltögetsz minél többet a régi érettségi feladatsorokból és veszel 1 jó minőségű érettségi felkészítő könyvet. Vagy ami még hasznos lehet, ha a lényeget kijegyzeteled a könyvekből. Sok meló, de időd még van bőven ha most nekiállsz. Ajánlom, hogy haladj a követelményrendszer szerint. Aszerint állítsd össze az anyagod amit előírnak és akkor nem kell félned attól, hogy kihagysz valamit és az sem lesz, hogy feleslegesen pazarlod az időd olyan tananyagra amire nem lesz szükséged.
Egyébként nem kell félni, még csak megszakadni sem kell a felkészülés közben, egyáltalán nem lesz nehéz az érettségi. Élvezd ki az utolsó napjaidat a gimiben! Sok sikert kívánok!
"Élvezd ki az utolsó napjaidat a gimiben! Sok sikert kívánok!"
Olvass figyelmesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!