Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A kratochvil Károly középiskol...

A kratochvil Károly középiskola milyen?

Figyelt kérdés
Innen csak katonai pályára lehet tovább menni? A gyerek szeretne katona lenni, viszont én azt mondtam neki, hogy szerintem egy normális gimnáziumot kéne elvégeznie, utána pedig egy egyetemet, ami alatt továbbra is edz, és ha akkor is katonának akar állni, akkor iratkozzon be az idegenlégióba. Azt gondolom, hogy még nincs elég érett, hogy egy ilyen komoly döntést hozzon, hogy katona lesz. Mire elvégzi, lehet teljesen kiábrándul belőle, viszont ott fog állni egy ilyen suli után, ahonnan max az NKEre van tovább útja. Ha pedig egyáltalán nem akarna utána katona lenni, akkor is behívható marad még nem?
2022. nov. 14. 10:35
 1/1 bobozone_d50b0 válasza:
Termeszetesen ha Kratochvilos novendek lesz, az iskola elvegzese utan elhelyezkedhet katonai es civil palyan is egyarant
szept. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!