Ezzel csinálhat valamit a tanár?
Van egy borzasztó történelem tanárom. Az a gond vele h nem tud fegyelmet tartani. Időnként sztem azt se tudja holvan. Tavaly volt egy normális tanár aki megszerettette velem a törit. Mivel ezzel a tanárral semmit se tanulunk ezért elhatároztam h magam tanulok. Csináltam egy teljese külön füzetet és abba jegyzetelek (kb 60 oldallal vok előrébb mint a tanár).
A kérdés az az h ha ezt a tanár megtudja csinálhat vele vmit vagy nem? Vagy akár intőtad elveszi a füzetem elküld az igazgatóiba. Csak azér mert jegyzetelek. Ezt megtehetu vagy nem?
Nem. Ne foss emiatt.
Én törin középiskolában nem a könyvből tanultam, hanem a saját jegyzeteim alapján, amit otthon én dolgoztam ki és a tanár kedvence voltam.
Nem veheti el emiatt a füzetedet.
Normális esetben értékelni-e kéne azt hogy te plusz dolgozol. De negatív hatása nem lehet rád. Ellenkező esetben osztály főnöknek kell szólni egyből. Tanulsz, ez a dolgod, emiatt nem büntethet meg.
Jezusom, ez nem normális. De miben nyilvánul még meg, hogy nem jó tanár? Miért nem tud fegyelmet tartani?
Egyébként szabadidejében mindenki azt csinál, amit akar. Nem kell neki tudnia :D írj másik füzetbe
Látszik nem nagyon voltál igazgatóiba lebaszás miatt 😃
Oda nem azért küldenek mert plusz munkát csinálsz ne aggódj
Ha nem mondod neki, akkor nem jön rá arra, hogy szabadidődben mit csinálsz. Plusz, nehogy már hibád legyen az, hogy jobban érdekel a történelem, ezért önszorgalomból te utánaolvasol jobban és előrébb jársz a tananyaggal! Ezt egy normális tanár értékelné!
Ha pedig mégis valahogy kiderül és a tanárod valóban annyira "furcsa", hogy ezt rossz néven venné/elvenné a füzeted, akkor tényleg szólni kell az osztályfőnöknek! (De a töritanár igazán komoly gondot emiatt nem okozhat neked amúgy, ne aggódj, mert a tanári kar és a vezetés is körberöhögnék, ha azért büntetne valakit, mert az szorgalmas. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!