Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyiregyházán a ZAy Anna vagy...

Nyiregyházán a ZAy Anna vagy Debrecenbe a Szent László a jobb?

Figyelt kérdés

Mind két helyen egészségügyire szeretnék menni viszont nem tudok dönteni. Melyik erősseb? Milyen a

Közösség? Melyik szigorúbb?

2022. nov. 1. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Szerinted hánynak van olyan összehasonlítási alapja, amelyet személyesen megtapasztalt?! Alig-alig. Úgy meg nem hiteles egyetlen válaszló sem.

Én a debrecenit választanám, mert most Debrecenben írják a (magyar) jövőt, de ezt semmilyen tapasztalattal nem tudom indokolni.

2022. nov. 1. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Egészségügyi fősulira jártam egy ideig, nem olyan régen hagytam abban szóval frissek a tapasztalatok és akadt olyan társam aki a Zay/Szent László végzett anno.

Az elmondott tapasztalatok alapján a Szent Lászlót tudom neked ajánlani.

2022. nov. 2. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
"mert most Debrecenben írják a (magyar) jövőt" ezen jót röhögtem. A Szent Lászlóba jártam ami akkor még Dienes volt. Csak hát tudjuk a fidesz előszeretettel játssza át az állami vagyont az egyházaknak, akik cserébe megfelelően terjesztik a választások előtt az igét. Debrecenben ebben is élen jár a polgármester akinek kifejezetten kedvence a görögkatolikus egyház, aminek egyébként Debrecenhez semmilyen történelmi kötődése nincs. Vicc az egész. Egyébként jó suli volt akkor még amíg nem volt egyházi iskola, én nagyon szerettem. Hogy most mi van nem tudom, de én egyházi iskolába tutira nem mennék és a gyerekemet se íratnám ilyenbe, hogy átmossák az agyát még mielőtt önállóan ki tudna alakítani egy világképet.
2022. nov. 2. 14:34
 4/5 öntöződob válasza:
22%
neked sikerült az agymosáson átesni ..sokat kukkolod az rtl-atv-telex kombót..
2022. nov. 3. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
4-es agymosást csak a fidesz pártmédia és az egyházak végeznek, ha ezekre hallgatsz akkor egyrészt nincs eszed mert befolyásolható vagy, másrészt ebből következően fideszbirka is vagy.
2022. nov. 3. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!