A Pécsi Zipernowsky suliban milyen a webmester képzés?
Figyelt kérdés
Úgy értem h meggyire használható..
Kérlek írjátok meg h miket tanultatok ott...
Pl.:Programozási nyelveket meg ilyesmit
2010. szept. 28. 15:29
1/3 anonim válasza:
egyszóval,sz@r! első év semmittevés, második ér valamit de jó munkád nem lesz vele...
2/3 anonim válasza:
Én az informatikát tök őszintén, tapasztalatból nem ajánlom senkinek. Inkább az elelktronika. Azzal lehet valamit érni.
3/3 anonim válasza:
Minimális gyakorlati tudásból és inkább bemagolós tölteléktárgyakból áll a tanterv. HTML-t, CSS-t megtanítják (azokból is a régebbi már elavult szabványokat) és a javascriptet meg a php-t inkább nem is említem mert annyira minimálisan foglalkoznak vele hogy az semmi. Év elején gyorsan leadják az anyagot utána meg hónapokig azt gyakoroltatják veled, látástól-vakulásig. Kb ennyi, avval a tudással amit ott megszerzel nem jutsz semeddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!