BCE pénzügy msc vagy ELTE pénzügy msc vagy BME pénzügy msc?
A BME és ELTE mellett az szól, hogy indul kereszt félévben.
Az érdekelne legjobban, hogy hol melyülnek el igazán az anyagban és lehet újat tanulni. Illetve, hogy melyik mellett lehet legalább 20 órában dolgozni.
"melyik mellett lehet legalább 20 órában dolgozni"
Ez leginkább akkor lehetséges, ha nem nappalin végzed a szakot, egyébként kicsit körülményes.
1-es értem mire gondolsz, de azért egy kis bepillantás nem lenne rossz egyik szakhoz se, hogy mégis mire lehet számitnai.
2-es azért ezt igy nem jelenteném ki, Bsc mellett is tudtam 20 órában dolgozni, tudtommal az elte-én elég rugalmas órarend van és számitanak rá, hogy dolgozol mellette. BCE-ről az ellenkezőjét hallottam, BME-ről meg nem sok infót találtam.
#4. Jogos valóban körülményes dolgozni egyetem mellett, legalábbis jóval körülményesebb igy az egyetem, mintha nem dolgoznál mellette. Arra is írtam, hogy nem jelenteném ki, hogy elte-én szinte nehezebb e levelező mint a nappali(legalábbis nekem igy jön le), mivel pléldául nem kaphatsz megajánlott jegyeket stb.
De igazad van nem voltam elég specifikus.
Jársz valamelyik egyetemre az emlitettek közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!