Hol indulnak középiskolai tanári okatatások egyetemen?
Figyelt kérdés
Kerestem a felvin, de nem nagyon találtam, csak tanítóit. Főleg a matematika szakos tanár érdekelne és hogy hány pont kell, milyen követelményekkel. Nem baj, ha idén nem indul, még nem most érettségizek2022. okt. 22. 09:52
1/15 anonim válasza:
Felvi.hu
Elte és a többi tudományegyetem t3rm.tud kar, tanari szak
2/15 anonim válasza:
Szegeden biztos van. Jellemzően alacsony ponttal, sosincs elég jelentkező. Most kb 10 matektanáris van évfolyamonként.
3/15 anonim válasza:
Választani kell mellé még szakot. Minden egyetem bölcsész vagy term. tud. karán képeznek, szakpártól függően.
4/15 anonim válasza:
3. vagyok. Még 1 szakot akartam írni.
5/15 anonim válasza:
A most indult képzések 5 évesek és nincs külön középiskolai tanári képesítés, egységes.
6/15 anonim válasza:
Úgy kell keresned a Felvin, hogy osztatlan tanári, és mellé van írva a két szak.
Fontos még megjegyezni, hogy a szakpárokban a szakok ABC szerint vannak felsorolva minden esetben, tehát például olyan nincs, hogy matek-fizika, csak olyan, hogy fizika-matek. A sorrendiség nem jelent semmit, a két tárgy ugyanolyan szintű.
7/15 anonim válasza:
Az összes nagyobb egyetemen indul (ELTE, PTE, SZTE), plusz levelezőn Egerben, Nyíregyen is, ha mondjuk munka mellett csinálnád. Egy jó tanács, s nem bántás, de gyakorold, hogy jobban rákeresel, mert egyetemen így bajban leszel.
9/15 anonim válasza:
Ne menj tanárnak!!!
Üdv,
Egy tanár.
10/15 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül két szak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!