A régen trendi markmyprofessor oldalt nézi még valaki? Vagy kár negatív jellemzést írnom egyes gyökér tanárokról?
Hát igen. Néhány kedves volt tanáromról megírtam a véleményem lássa csak az a maradék 2-3 hallgató.
Durva amúgy, hogy régen mennyivel őszintébb vélemények voltak náluk. Újabban csupa dicséret egy némelyik nagyon hasonló síkú véleményekkel.
8 éve diplomáztam, de még ma is ránézek néha :D
Egyébként szinte mindig helytálló volt, amit ott olvastam ott az oktatókról.
Szerintem érdemes nézni tárgyfelvétel és vizsgaidőszak előtt, hogy az egyes oktatókról milyen véleménnyel vannak, mert mégis csak relevánsabbak és őszíntébbek a valóban anonim értékelések, mint az ohv kérdőívek pontozásai, amiken a szöveges értékeléseket nem tudjuk meg.
Általában vagy bejönnek vagy nem az értékelések, ugyanis vannak oktatók, akik nézik a saját markmyprofessoros értékeléseiket, ami alapján próbálnak változtatni, már akik hajlandóak az ilyesmire.
Viszont érdemes tényleg helyén kezelni a markmyprofessoron írt értékeléseket, mert van, aki mondjuk személyes sértettségből pontozza le az oktatóját például, de ettől függetlenül a legtöbb értékelés nagyjából helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!