Matekoázis, mateking és a matekingről mi a tapasztalatotok, véleményetek?
Én középiskolásként évekig használtam a MatekOázis oldalt, nekem hatalmas segítséget jelentett. Nem olcsó, de nagyon minőségi korrepetálást kapsz cserébe. Nekem megvolt az érettségi felkészítő tanfolyam és azt hiszem egy-két komplett évfolyam anyaga is. Ha nem lett volna ez az oldal, soha nem sikerült volna olyan jól a matekérettségim, viszont a kulcs itt is a rengeteg gyakorlás, azt nem lehet megúszni, egy videó anyagán sokszor végigmentem, újra és újra megoldottam a feladatokat.
Ehhez kell az is hogy legyen az emberben motiváció, és rendszeresen gyakoroljon, hogy meg akarja tanulni az anyagot.
A Mateking oldaláról az ingyenes érettségi feladatsoros videókat ismerem, azok szintén sokat segítettek az érettségi előtt.
Én úgy gondolom, hogy diáktípustól függ, hogy mennyire sikeresek ezek az oldalak. Ha veszi a fáradságot, és melléül, akkor nyilván ár/érték arányban jobban jön ki, mint egy magántanárral. Nyilván kérdezési lehetőség nem nagyon van ebben az esetben, szóval ha az önálló tanulással és a motivációval nincsen gond, akkor nagyon jó lehetőség.
Online tanfolyamokat tartok évek óta, én azt látom itt is, hogy aki tényleg odateszi magát, eljár az órákra illetve megnézi utólag a videókat (esetleg kérdez is!), azoknak rengeteget tud segíteni. Aki pedig úgy gondolta, hogy a befizetéssel a tudást is megvette, nem kell érte tenni, akkor kidobott pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!