Valakinek van véleménye a Győri Szc Sport, és kreatív technikumról?
A Móráról van szó? Azt nem írtad oda XDD
Ha Móra: Nekem két barátom jár oda, szeretik a sulit. Rajztudás nem feltétlenül kell, csak ha grafikusnak akarsz menni. Az előbb megkérdeztem, azt mondták a felvételin nem kellett rajzolni. Egyikük se menzás vagy kolis, szóval abban sajnos nem tudok segíteni :DD
Attól függ, hogyan kérdezed. Felnőtt képzésre mennél vagy végig, 9-12.-ig? A szakmai tanárokat nem ismerem, más szakon voltam, rajtuk kívül rendben vannak a tanárok. Mindegyik egyéniség, élvezni lehet miattuk az ottani éveket.
Menza. Ez relatív, van, aki meg sem próbálta, van, aki válogatós még egy étteremben is. Nekem nem volt vele bajom. Lehet olyat is rendelni, ami bizonyos allergéneket nem tartalmaz.
Tapazstalat, öt évig jártam oda, imádtam.
Kollégiuma nincs, esetleg a Kossuth Zsuzsáról tudok írni: nem túl elit kollégium, az étel egész jó (de kevés), a nevelők sem csillagos ötösök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!