Az SzFE-nek mikor lesz nyíltnapja?
Egyik haverommal szeretnénk majd beadni oda a jelentkezésünket és így a nyíltnapok időszakában szívesen megnéznénk, hogy milyen az iskola, milyenek a tanórák, milyen a diákélet stb.
Viszont az egyetem honlapján nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. (Lehet, hogy fent van, de az az oldal olyan átláthatatlan számomra, hogy az elmondhatatlan.)
Szóval a kérdésem az volna: Mikor lesz a nyíltnap? Van ott ilyen egyáltalán?
A válaszokat előre is köszi. ♡
Őszintén, nem igazán követtem, hogy pontosan mi történt a(z) SzFE-vel. Esetleg fel tudnál világosítani, kérlek?😅
Másrészt, nem annyira az énekléssel, sokkal inkább a színészettel szeretnék foglalkozni, a barátom meg filmrendezéssel. Esetleg tudnál ajánlani olyan iskolákat, akadémiákat, tanodákat, amelyekben tanulhatnék/tanulhatnánk? 😬
Akkor ez a tanításra is ráment? :0.
Valamint, most hallottam egy olyant is, hogy a szakmában lévők sem örülnek annak, ha olyan jelentkezik hozzájuk aki az SzFE-n végzett. (Még az is előfordulhat, hogy nem foglalkoztatják.) Ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!