Már egyáltalán nincs ingyenes okj-képzés?
a fodrász okj-t szeretném elvégezni, megörököltem anyám fodrászműhelyét.
kamaszkoromban sokat segítettem neki apróbb dolgokban, de végül egyetemre mentem.
most arra gondoltam, elvégezném, de valami horror árak vannak.
2 éves tanfolyam, havonta kéne 60 ezret fizetni érte, 2 éven át.
ez brutális.
mit lehet ilyenkor tenni, ha erre nincs pénzem?
a műhelyt nem tudom/nem akarom bérbe adni, mert a családi házunkhoz van hozzáépítve.
esetleg vállalkozás (újra)indításához pályázhatnék, és abból az összegből fizethetném a tanfolyamot??
teljesen reménytelennek látom a helyzetet...
40 évesen is ingyenes? nappalira nem tudok menni.
és te is fodrásznak tanulsz?
diplomám van, kétkezi szakmám nincs.
de nem pontosan értelek.
én eleve egy ilyen szakmát adó szakközépben érdeklődtem a fodrász szakmáról, és estin lett volna, és csak fizetős.
milyen suliba kell jelentkeznem akkor? és te mikor végezted a sajátodat? mert 2021 óta ez már csak fizetős tudtommal.
Én idén kezdem el a fodrász szakot felnőtképzésen egy szakközép suliban és bizony nem fizetős.
Hol laksz? Vannak különböző SZC-k az országban MINDENHOL.
Például Miskolci Szakképzési Centrum, Debreceni SZC, Kecskeméti SZC, stb. Beírod azt ami a legközelebb van, és keresgélsz ott. Az ami ott van MIND ingyenes lesz estin!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!