Az mennyire normális, ha vidéki vagyok és Budapestre kell mennem emelt szóbelizni?
Nem az a baj hogy oda kell mennem mert relative nincs messze, 2 óra kocsival, csak furának tartom hogy az írásbelit megírhatom a városomban,de a szóbelihez Budapestre kell mennem. :D
Szakmai tárgyról, szintemelőről van szó.
szakmainál olyat is láttam már, hogy szegedről győrbe küldtek valakit... :/
ugye a saját iskolád tanárai nem feleltethetnek emelten, és ha ritkább a tárgyad megeshet, hogy csak ott állítanak fel egyedül bizottságot neki.
"csak furának tartom hogy az írásbelit megírhatom a városomban,de a szóbelihez Budapestre kell mennem"
Ahhoz, hogy az írásbelit megírassa valaki mondjuk gépgyártástechnológiából, nem kell gépgyártástechnológia szakos tanár. Az ének-töri tanár is tökéletesen tudja ellenőrizni, hogy ne puskázz, és időben beadd a feladatlapot. Az írásbelin kb. ennyi a feladata a felügyelő tanárnak.
Ellenben a szóbelin hiába magyaráznád az ének-töri szakos tanárnak az esztergálás folyamatát.
"Szakmai tárgyról, szintemelőről van szó."
Hát ez az... A tanárhiányról már biztos hallottál.
Én is szakmából érettségizem most. Az írásbeli a vidéki városomban volt ugyan, de egy másik városban javították és beszkennelt, kinyomtatott formában tudtam megtekinteni az eredményét.
A szóbelim pedig Budapesten lesz, furcsának furcsa, de amilyen kevesen is jelentkeztünk, egyszerűbb nekik ha mi megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!