Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az mennyire normális, ha...

Az mennyire normális, ha vidéki vagyok és Budapestre kell mennem emelt szóbelizni?

Figyelt kérdés

Nem az a baj hogy oda kell mennem mert relative nincs messze, 2 óra kocsival, csak furának tartom hogy az írásbelit megírhatom a városomban,de a szóbelihez Budapestre kell mennem. :D

Szakmai tárgyról, szintemelőről van szó.

2022. okt. 5. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szakmainál olyat is láttam már, hogy szegedről győrbe küldtek valakit... :/

ugye a saját iskolád tanárai nem feleltethetnek emelten, és ha ritkább a tárgyad megeshet, hogy csak ott állítanak fel egyedül bizottságot neki.

2022. okt. 5. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egyetlen bizottság működik az országban. Ha összeállítanának neked egy külön bizottságot helyben, akkor nem kéne két órát autózni, viszont sokba kerülne a költségvetésnek, és mindig benne van a kockázat, hogy el se mész. Ősszel emelt szakmaira nem tolonganak az emberek. Az írásbelit könnyen utaztatják.
2022. okt. 5. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"csak furának tartom hogy az írásbelit megírhatom a városomban,de a szóbelihez Budapestre kell mennem"

Ahhoz, hogy az írásbelit megírassa valaki mondjuk gépgyártástechnológiából, nem kell gépgyártástechnológia szakos tanár. Az ének-töri tanár is tökéletesen tudja ellenőrizni, hogy ne puskázz, és időben beadd a feladatlapot. Az írásbelin kb. ennyi a feladata a felügyelő tanárnak.

Ellenben a szóbelin hiába magyaráznád az ének-töri szakos tanárnak az esztergálás folyamatát.

2022. okt. 5. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. okt. 5. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Amilyen kupleráj van manapság, örülj, hogy nem Grúziába kell menned szombat hajnali 4-re.
2022. okt. 6. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

"Szakmai tárgyról, szintemelőről van szó."

Hát ez az... A tanárhiányról már biztos hallottál.

2022. okt. 7. 19:27
 7/8 anonim válasza:
100%

Én is szakmából érettségizem most. Az írásbeli a vidéki városomban volt ugyan, de egy másik városban javították és beszkennelt, kinyomtatott formában tudtam megtekinteni az eredményét.

A szóbelim pedig Budapesten lesz, furcsának furcsa, de amilyen kevesen is jelentkeztünk, egyszerűbb nekik ha mi megyünk.

2022. nov. 12. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly emelteztem matekből angolul, Győrből Veszprémbe kellett menni, szóval abszolút elképzelhető.
2022. nov. 12. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!