Hova kell mennem ha úgy érzem diszkalkúliás vagy?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nem megy a matek..jártam tanárhoz is de úgysem.. a mutatós órát is csak nehezen tudom értelmezni, és egy egyenlet rendszert se tudok megoldani.. az újaimon számolok mert fejben nem megy.. Hová kell menne diszkalkúlia vizsgálatra? vagy kihez kell fordulnom? azt tudom hogy ha az vagyok akkor egy másik érettségi tárgyat kell választanom helyette...2010. szept. 26. 19:58
1/10 anonim válasza:
Helyi pedagógiai intézetben elmondanak mindent, hogy mi a menete.Oda menj be.
2/10 anonim válasza:
Ez alapján bármilyen fura, logopédushoz kell fordulni.
Igen, jól tudod, másik tárgyból érettségizhetsz, ha bebizonyosodik, hogy valóban diszkalkúliás vagy.
3/10 anonim válasza:
Logop.nak is kell lennie a ped. intézetben.
4/10 A kérdező kommentje:
És nem tudjátok hogy Miskolcon hol van ilyen pedagógiai intézet? Vagy a suliban kit kérdezzek meg? osztályfőnököt? bár ő nem hiszem hogy tudja.
2010. szept. 26. 20:14
5/10 anonim válasza:
Fú, asszem a Táncsics térnél, vagy Bulgárföldön. Keress rá guglin, biztosan kiadja a pontos címet.
6/10 anonim válasza:
Nem tudom a pontos címet, de ahogy a Bláthynál megy a villamos a Tiszai felé(vagyis most nem megy), jobb kézre van egy sárga nagy épület.Az lesz az.
7/10 anonim válasza:
Ne a pedagógiai intézetbe menj, az a tanárok intézménye. Neked a nevelési tanácsadóba kell menni, ide:
és ők majd a szakvéleményükkel valószínűleg továbbküldenek a Tanulási Képességeket Vizsgáló Szakértői Bizottsághoz, akik a felmentési javaslatot adhatják. Nem árt, ha viszel magaddal egy pecsétes vizsgálati kérelmet, indoklással a szaktanárodtól.
8/10 anonim válasza:
Akkor jól emlékeztem, h Diósgyőr közelében/-ben van.
9/10 A kérdező kommentje:
És a matektanáromnak mit mondjak? egyszerűen nem merek elé állni..:( elég fiatal , pasi is, aranyos is...tudom hülyeség de nem tudok csak így odaállni elé és bejelenteni hogy szeretnék matekfelmentést kapni..:( és ha megkérem osztályfőnökömet, hogy keresse elő a tavalyi naplót és fénymásoltassa le nekem? és abban ott vannak a matek jegyeim is..???
2010. szept. 26. 20:51
10/10 anonim válasza:
Ne azzal állj oda, hogy felmentést akarsz, hanem hogy el szeretnél menni diszkalkuliavizsgálatra, és szoktak kérni tanári javaslatot. De ha nem ad, attól még elmehetsz a nev.tan-ba. A tavalyi jegyeid nem számítanak, nem mindenki diszes, aki kis híján megbukik, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!