Esti vagy levelező képzés?
Figyelt kérdés
Beiratkoztam egy suliba, ahol heti kétszer kell járni délután, plusz 2hetente szombaton is egész nap ott kell lenni. De csak levelezős diák jár, amivel nem tudok kedvezményes bérletet venni. Én azt hittem ez esti képzés, a levelező pedig ahol ritkábban járnak. Tévedek? Levelezős diákkal nem jár semmilyen kedvezmény?2022. szept. 30. 18:31
1/4 anonim válasza:
Ez így van szabályozva, nem lehet kedvezményes bérletet venni. Hogy lehet az, hogy azt sem tudod, milyen munkarendben tanulsz?
2/4 anonim válasza:
Én estire jelentkeztem, a nappalisokkal kell járnom, de estis az igazolvànyom. XD
Levelezővel korlátozott diák jár.
3/4 A kérdező kommentje:
1-es: Mikor jelentkeztem, estinek hirdettèk.
2-es: Mi az a korlátozott diák?
2022. okt. 1. 08:09
4/4 anonim válasza:
2, bérletet nem adnak rá, és csak akkor használhatod, ha suliba mész, míg a nappalis/estis bárhová hasznàlható. Tegyük fel Pécsre jársz iskolába Pestről, akkor Pécs és Pest között használhatod a diàkod, de ha egy haverodhoz mész Győrbe oda már nem jó a levelezős diák. Egészet kell venned, különben megbüntet az ellenőr. A diàkodon fel van tüntetve a lakcímed, és az iskolád is, tehát trükközni se tudsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!