Vizuális kultúra írásbeli és szóbeli érettségi?
Esti távoktatásos gimnáziumba „járok”, ebben a tanévben fogok érettségizni, és a választott tárgyam a vizuális kultúra. Már írtam a szaktanáromnak, de több mint egy hete nem válaszolt, nekem viszont el kéne kezdenem tanulni, mivel így tudom csak megfelelően beosztani az időmet az érettségiig, szóval hozzátok fordulok. :D Több kérdésem is van, de igazából minden tippet és tanácsot szívesen fogadok.
- Milyen témakörökből kell felkészülnöm az írásbeli vizsgára, mi az, ami
mindenképpen kelleni fog? Természetesen rákerestem már, találtam is dokumentumokat, de ezek nem voltak annyira egyértelműek, jó lenne látni mi a leglényegesebb.
- Találtam műtárgy listát is, ami egy csöppet hosszú volt. Ezeket tényleg mind meg kell jegyeznem, alkotóval és címmel együtt? Van esetleg köztük olyan, ami nagyobb valószínűséggel fog kelleni?
- A szóbeli ahogy láttam 7 mű bemutatásából, védéséből áll. Van egyéb feladatom is, vagy tényleg csak ennyi? Meghatározzák milyen technikával, milyen stílusban kell készítenem őket, vagy ez rám van bízva? Valahol olvastam, hogy egy szobor is kell, ez még mindig így van?
Köszi, ha elolvastad és segítesz. :)
Köszi a választ! Igen, tudom, hogy szükséges a rajztudás, pont ezét választottam ezt, mivel így számomra könnyű lesz a szóbeli.
A tanárom sajnos azóta sem reagált a megkeresésemre, szóval egy másikkal felveszem majd a kapcsolatot, hátha. Azért itt is várom még a válaszokat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!