Miért a kirekesztett diákokat hibáztatják a tanárok? (18/L)
Korlátoltak. Ők másként látják. Ne törődj vele. Megvan a te világod, ami örömöt szerez, barátaid vannak. Hamarosan érettségizel. Engedd el a helyzetet.
Az energiáidat az érettségire felkészülésre, továbbtanulásra fordítsd, ne egy, az életedben átmeneti álproblémán rágódj.
Vigyázz a meglévő barátságaidra.
Nálam is hasonló volt a helyzet, bár nálad, gondolom, semleges a viszony az osztálytársakkal.
Az én esetem olyan volt, hogy sokat bántottak és meg is aláztak, amikor segítséget kértem, annyi volt a reakció, hogy ne foglalkozzam a piszkálódásokkal. De amikor elegem lett, és kiálltam magamért, akkor rögtön én voltam a problémás gyerek, aki nem tud viselkedni. Pedig a jegyeimmel sosem volt baj, versenyekre is jártam, és szándékosan sosem bántottam senkit.
Valószínűleg az lehet, hogy a többiek is érzik, hogy sokkal értelmesebb/érett vagy a korosztályodnál, ezért nem akarnak veled közösködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!