Akik esti felnőttképzésben tanulnak, mennyire rugalmasak a tanárok?
Hàromszor jártam esti képzésre, jelenleg is oda járok, és mindenki úgy jár ahogy akar. Van aki még egyszer sem jött be. Előző képzésen volt aki csak vizsgázni jött be, azon kívül soha, egyszer sem. Mind két éves szakma volt.
Dehogy kell orvosi meg ilyen szarok. XD Ott már tudják a tanárok, hogy dolgozol, család van, stb. Három műszak mellett nem fogják elvárni, hogy mindig legyél ott, mint a dedóban. Ott már magadnak tanulsz, nem anyucinak, apucinak, senki nem fog könyörögni, hogy bemenjél. Nem mész, nem mész, akkor maximum nem fogsz érteni a szakmához.
Én is mindig úgy jártam, ahogy tudtam 24/48 mellett. De volt rendőr osztálytársam, aki a határon dolgozott, egy félévben kétszer tudott bejönni.
Aki mást mond az kamuzik.
Nekem is hasonlò a tapasztalat mint a 4-esnek. Ez nem szòrakozàs, nem dedò meg igazolàs kérés...
A legtöbben dolgoznak mellette és a legtöbb ilyen tanfolyam iskola màr fizetös is.
Tanulni a vizsgàkra nyilvàn kell de nincs az h igazolatlan òra és majd anyu igazolja szülöivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!