Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik esti felnőttképzésben...

Akik esti felnőttképzésben tanulnak, mennyire rugalmasak a tanárok?

Figyelt kérdés
Mennyire elnézőek a hiányzásokkal, késésekkel?

2022. szept. 21. 10:46
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez iskolája válogatja. Volt olyan ismerősöm, aki mondta, hogy elvárták, hogy bejárj, 3 hiányzás, aztán repülsz. Fura, mert nem ártana tolerálniuk, hogy az emberek ezt munka mellett végzik, és már 2-kor kezdődik az oktatás, aztán amellett milyen munkát találsz?
2022. szept. 21. 13:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Meg mivel kellene igazolnia az embernek? Orvosi igazolással?
2022. szept. 21. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Igen, mint nappalin.
2022. szept. 21. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Hàromszor jártam esti képzésre, jelenleg is oda járok, és mindenki úgy jár ahogy akar. Van aki még egyszer sem jött be. Előző képzésen volt aki csak vizsgázni jött be, azon kívül soha, egyszer sem. Mind két éves szakma volt.

Dehogy kell orvosi meg ilyen szarok. XD Ott már tudják a tanárok, hogy dolgozol, család van, stb. Három műszak mellett nem fogják elvárni, hogy mindig legyél ott, mint a dedóban. Ott már magadnak tanulsz, nem anyucinak, apucinak, senki nem fog könyörögni, hogy bemenjél. Nem mész, nem mész, akkor maximum nem fogsz érteni a szakmához.

Én is mindig úgy jártam, ahogy tudtam 24/48 mellett. De volt rendőr osztálytársam, aki a határon dolgozott, egy félévben kétszer tudott bejönni.

Aki mást mond az kamuzik.

2022. szept. 21. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az utolsó írja. Ugyan azok a tapasztalataim.
2022. szept. 23. 00:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonlò a tapasztalat mint a 4-esnek. Ez nem szòrakozàs, nem dedò meg igazolàs kérés...

A legtöbben dolgoznak mellette és a legtöbb ilyen tanfolyam iskola màr fizetös is.

Tanulni a vizsgàkra nyilvàn kell de nincs az h igazolatlan òra és majd anyu igazolja szülöivel.

2022. szept. 24. 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, régi kérdés,de én is úgy jártam,mint az 1#-es ismerőse. Húzták halasztották az órarendet is, többen jeleztük mire meglett,hogy a munkahelyen esélytelen ennyi változtatást hozni már a beosztásba és emiatt az elején nem mindig fogunk tudni beérni,de a következő havi már megoldható. Ráadásul a heti 3 nap tanítási nap hétköznapokat érintett,13 órától estig. Melyik munkahely enged el hétköznap heti 3x délbe,hogy mást tanulj?:D mindegy,az első két hétbe emiatt volt 2 hiányzásos nap,ahol úgy beírtak hiányzónak mint a huzat. Volt hogy szaladva értem be a második órára a munkahelyemről, attól még beírtak az elsőre. Nekem is azt mondták más a felnőttképzés, hát..:D nem tűnt fel.
2023. jún. 12. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!