Középiskolában milyen tantárgyból írsz/írtál tollal, és miből ceruzával?
Figyelt kérdés
nekem azt tanácsolták, hogy lehetőleg mindent tollal írjak,de látom,hogy pl fizikán,matekon csak én írok ezzel,más mindenki ceruzával...2010. szept. 26. 11:09
1/7 anonim válasza:
Könyvbe mindig ceruzával írtam.
A szövegeket a füzetekbe mindig tollal. Ceruzát számításoknál használtam. A feladatot és az eredményt tollal írtam, de magát a számítási részt ceruzával.
2/7 anonim válasza:
Könyvbe és füzetbe is tollal írok.
Csak matekon írok ceruzával, de ott is csak akkor, ha rajzolni kell. (szívem szerint tollal rajzolnék, de a tanár azt nem szeresse)
Az osztályban vannak páran, akik mateknál mindent ceruzával írnak (még a dolgozatban is) és a tanár mindig azt mondja, hogy azt ki tudja radírozni, és olyan mint ha ott se lett volna, és nem írt volna semmit...
(12-es)
3/7 anonim válasza:
Nekünk, azt mondták, teljesen mindegy... Ki mivel szeretne. Én tollal írok, kivéve matekon, és általában a munkafüzetekbe is ceruzával szoktam... Dogákat mindig tollal írom...
4/7 anonim válasza:
Én mindig tollal írtam füzetbe, de ha valami számítás volt, vagy angolból kellett valamit fordítani vagy ilyesmi akkor ezeket ceruzával írtam. Könyvbe és munkafüzetbe is mindig ceruzával írtam.
5/7 anonim válasza:
Matekon, közgázon ceruzával, mert a számításoknál könnyen lehet javítani. Munkafüzetbe, könyvbe is mindig ceruzával, nincs szívem tollal beleírni. Egyébként más tantárgyaknál mindig tollal írok.
6/7 anonim válasza:
Én csak éneken írok ceruzával, meg matekból geometriánál, vagy ha könyvbe írunk. Egyébként nekünk a tanárokat a füzet nem nagyon érdekli, de jobban szeretik a tollat, az angoltanárom szólt be valakinek, aki a szótárába ceruzával írt. A dogákat meg tollal kell írni, hogy ne lehessen átjavítani.
7/7 anonim válasza:
Törit meg a matekot, és ábr.geom. ceruzával, minden mást tollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!