Az őszi emelt érettségiről mikor kapok értesítést?
Ezt tegnap én is megkérdeztem (mármint a helyszín kapcsán), de egyetlen választ sem kaptam. :(
Mindenesetre megnyugtató, hogy nem csak én nem tudom, és nem csak én várom.
Ez volt a kérdésem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Dejo! Sajnos budapesten a kormanyhivatal valasztja neked ki, emelten akartam en is jelentkezni iskolaban, de mondtak h attol meg nem ott irom majd meg😅 mindenesetre remelem idoben megkapjuk, en pl e-papiron adtam be a jelentkezest es kicsit felek h ugyfelkapun h jon meg majd:)
Sok sikert nektek!
Kérdező, szerintem mi beszéltünk már két hete, a jelentkezéskor is :) Tanácsoltad, hogy e-jelentkezést adjak be, de mivel addigra már megvolt a kitöltött jel.lapom, így végül nekem is e-papír lett belőle. Szokott egyébként érkezni e-mail arról, ha felkerül oda valamilyen dokumentum. De tényleg nem lenne rossz tudni lassan a helyszínt, mert Budapest nem kicsi. Nem mindegy, hogy Soroksárra vagy Békásmegyerre kell mennie az embernek reggel fél 8-ra.
Amúgy még az is lehet, hogy végül egymás mellett fogunk ülni a vizsgán :))))
Üdv, az első
Igen ,kormanyhivataltol ,ugyfelkapura.
En szerintem par nappal elobb adtam be , mint te!
Igen-igen, előbb jelentkeztél, hisz akkor beszéltünk róla. :)
Köszönöm a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!