BGE - marketing mesterképzés , valaki tud róla véleményt mondani? Hogy milyen volt ? Tanárok ? Levelezőn gondolkodtam.
Én ugyan alapképzésre jártam ide, de nagyjából hasonló lehet. Túl nagy gyakorlati képzést ne várj egyik ilyentől se (a Corvinustól se). Ezek a képzések arra szolgálnak, hogy az alap szemléletmódot átadják. A mi alapképzésünk értelmesebb részét is össze lehetett volna sűríteni 2 évben. Amire jó egy ilyen képzés:
- elmondhatod magadról, hogy képzett (diplomás) szakember vagy, nem csak egy önjelölt kókler (konkrét tudástól teljesen függetlenül, de van egy ilyen előítélet ebben a szakmában)
- megtanulod a szaknyelvet olyan szinten, hogy ennek tudálékosan nyomatékot is tudsz adni bedobva pár gumicsontot
- instant lesajnálhatsz mindenkit, aki “nem szakmabeli” (ez főleg a médiában működik, de azért cégeknél is alkalmazhatod, főleg ha az illető személy ott sincs)
- könnyebben behívnak marketinges állásinterjúkra (konkrétan 100%-kal könnyebben, szakirányú diploma nélkül be se hívnak, akkora túljelentkezés van)
- megismerhetsz pár embert, akik úgyse fognak segíteni, ha bajba kerülsz – ez utóbbi max executive MBA-n működik, de egy átlag mesterképzésen nem szokott segíteni senki
Összességében hasznos és jó papír ez, az oktatás annyira nem rossz, én 20 év után is erre a végzettségemre hivatkozom, ha tekintélyből kell érvelni (ami azért elő szokott fordulni). Menj bátran, HA nem kermark az alapszakod. Ha kermark az alapszakod, akkor messziről kerüld el, felesleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!