Tanul valaki Szarvason a pedagógus karon?
Figyelt kérdés
Milyenek a tanárok?Mennyire nehéz?Milyen szakon vagy?Albérletes vagy kolis szálláson vagy?
Minden érdekelne,köszönöm az értelmes válaszokat.
2010. szept. 25. 10:20
1/1 anonim válasza:
Igen, tanulnak igen sokan :) Rosszul lett feltéve a kérdés. Szarvason tanulok, csak nem pedagógus szakon. Sokan járnak be a környékről, tehát sok a bejárós, vannak kolisok és vannak albisok. Erre csak szubjektív véleményt tudsz kapni, el kell jönni, meg kell nézni a kolit, illetve ha albérletes lennék, akkor megnézni a felhozatalt. Tanárokról meg fogalmam sincs. Akiket ismerek, hogy ott tanulnak, ők komolyan veszik, minden előadáson meg is jelennek, nekik szerintem sima ügy. Tanárokkal kapcsolatos "legendákat" még ott nem hallottam. Remélem tudtam egy kicsit segíteni, de azzal tisztábn vagyok én is, hogy nem sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!