Szakgimnáziumnál az 5. (választható) érettségi tantárgy a szakmai érettségi?
Figyelt kérdés
Vagyis nem muszáj például 5. tantárgyat választani, mert kötelező például informatika szakgimnáziumban a szakmai informatika érettségi?2022. szept. 2. 14:36
1/2 anonim válasza:
Valamilyen érthetetlen oknál fogva igen. De választhatsz 6. érettségi tárgyat, ha esetleg a szakmai nem menne, és igy meglenne az 5 tárgy, hogy kaphass érettségi bizonyítványt.
2/2 A kérdező kommentje:
De amúgy szakmait kötelező tennem? Nekem van egy majdnem hibátlan emelt informatika érettségim, szóval nekem nincs sok kedvem szakmai informatika érettségit tenni feleslegesen. (a kérdést a tesóm miatt tettem fel amúgy, mert ő másik suliba jár és ő nem akar csak a kötelezőkből meg szakmaiból érettségizni)
2022. szept. 2. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!