Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ez alapján fel lehetne készüln...

Ez alapján fel lehetne készülni májusig?

Figyelt kérdés

Mozaikos kémia 11.-12. és mozaikos biosz könyvvel (10.-11.-12.) fel lehet készülni májusig bioszból és kémiából viszonylag a nulláról? Nyilván sok szorgalommal, és minden szabadidőmet erre áldoznám. Kémiából 50-55% lenne kb a cél, bioszból jó lenne egy 80% feletti.. Bioszból fakton is vagyok, kémiából önerőből tanulok.. Magantanárt sajnos nem tudok fogadni.. Szerintetek érdemes lenne belevágni? Vagy elkéstem?

17l

2022. aug. 31. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes belevágni. Gondolom emelt lesz mindkettő.

Bioszból jó hogy fakton vagy, de otthon is szükséges belőle készülni még plusszban. Kémiából tanár nélkül szerintem reális célt tűztél ki.

Orvosi a cél?

2022. aug. 31. 16:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem késtél el. Hajrá! :)
2022. aug. 31. 16:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, emelt lesz. Őszintén, gondolkoztam orvosin, mert szívesen lennék orvos, de oda nagyon nagyon sok pontot kéne elérnem kémiából, arra meg nem látok sok esélyt sajnos.. GYTK a cél:)

Köszönöm, akkor belevágok:)

2022. aug. 31. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!