Szóval én eddig úgy tudtam, hogy a tesi felvétele úgy zajlik, hogy kinek sikerül a leghamarabb felvenni és a felvétel nem karonként van, hanem az összes karnak egyszerre nyit meg ebben az esetben. Viszont most össze vagyok zavarodva, mert a szakos csoportban már cserélgetnek tesiket (tehát elvileg már felvették) holott ma csak a kari nyitott meg, az egyetemé még nem. Ránéztem a neptunra és nekem egyáltalán nem enged felvenni tesit, még azt sem, ahol amúgy lenne hely.
Bocsánat ha hülyeséget kérdezek de mentségemre szóljon most vagyok elsőéves.
Konkrétan semmit. Az órarendtervezőbe tudom csak berakni, de más nincs ott mint pl az előző tárgyak esetén ott volt hogy mentés.
2022. aug. 30. 21:48
3/9 anonim válasza:
Meghirdetve sincs? Pl. mint egyéb intézményi tárgy?
2022. aug. 30. 21:53
4/9 A kérdező kommentje:
De, meg van hirdetve szabadon választhatóként. Pl. jóga: 18/0/18, tollaslabda: 16/0/18 stb.. Viszont ezt nem értem, hogy pl olyan helyekre sem engedi felvenni ahol még lenne hely+ ahogy most nézem, bizonyos kurzusokat egyáltalán nem vett fel senki és olyan, mintha meg sem történt volna a tárgyfelvétel(hiába van meghirdetve) míg máshol már be van telve.
2022. aug. 30. 22:00
5/9 A kérdező kommentje:
Ahogy most nézem, ez minden szabválnál így van, viszont ha pl. egy olyan tárgyat akarok felvenni ami kötelező akkor azt engedné.
2022. aug. 30. 22:03
6/9 anonim válasza:
Egyelőre ezen a karon nem nyílt meg a felvétel lehetősége.
2022. aug. 30. 22:13
7/9 A kérdező kommentje:
De pl. azon a karon ahova járok ma nyílt meg 8kor. Viszont akkor a tesi karonként nyílik meg és lezár utána vagy egyszerre nyílik meg mindenkinek/minden karnak?
2022. aug. 30. 22:17
8/9 anonim válasza:
Miután már vannak tárgyak,amiket más fel tudott venni és ez látszik a számokból, ezért nem egyszerre nyílik meg a felvétel. Ha viszont ma már lehetett volna, nem lehet esetleg, hogy valamit nem jól csinálsz?
melyik egyetem kara és milyen kar ez?
2022. aug. 30. 22:43
9/9 A kérdező kommentje:
SZTE BTK
Ma már vettem fel olyan tárgyat 8 órától amiről ledobott, viszont úgy tudtam, hogy a testnevelést akkor kell felvenni mikor az SZTE nyitás van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!