Ezer éve elkezdtem a kereskedelem és marketinget alapszakot, amit félbe hagytam. Megéri folytatni Felsőoktatási szakképzésen?
Kb 9 éve elkezdtem a kereskedelem és marketing alapszakot, amit abbahagytam. Valamennyi tantárgyat teljesítettem, de az alapszakból még sok lenne hátra, ezért arra gondoltam, hogy felsőfokú szakképzésen fejezném be a tanulmányaimat.
Az évek során egyébként lediplomáztam kommunikáció és médiatudomány BA és MA szakon. Ezen a területen helyezkedtem el, nagyon szeretem a munkámat. Jelenleg GYED-en vagyok itthon a gyerkőcökkel, és szívesen tanulnék valamit. Plusz zavar, hogy félbe hagytam anno az egyetemet.
Arra gondoltam, hogy újrafelvételiznék kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzésre (levelező), és a 9 évvel ezelőtti tantárgyakat elfogadtatnám, ami pedig hiányzik, azt megcsinálnám. Így kb egy év alatt meg tudnám szerezni a szakképesítést.
Alapszakot nem folytatnám, mert csak fizetősre vennének fel, illetve a diplomáig még sok tantárgyat kéne teljesítenem.
Mit gondoltok, ez jó megoldás lehet? Vagy tök felesleges lépés?
Köszi a hasznos hozzászólást!
Még egyébként arra gondoltam, hogy esetleg megpróbálom a marketing mesterképzést, hátha el tudok fogadtatni 30 kreditnyi gazdaságis tantárgyat, amivel már felvennének.
Államilag támogatott féléveim még vannak.
És mit gondolsz , ha a kommunikáció és médiatudomány BA és MA végzettségem mellé esetleg az emberi erőforrás tanácsadó mesterszakot végezném el, az hasznos lenne? :)
Nagyon érdekel a HR kommunikáció, a képzésszervezés, az élethosszig tartó tanulás. Kicsit közelebb áll hozzám, mint a marketing mesterképzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!