Tárgyfelvétel? Egy gólya bénázásai. ( Bővebben lent.)
Pótfelvételivel vettek fel az egyetemre ,szóval csak most ismerkedek a Neptun rendszerével.
Megpróbáltam felvenni a tárgyaimat de a mintaterv alapján nem mindet engedi felvenni. Úgy értem, hiába van ott a mintatervben az első félévnél a tárgy, a tárgyfelvételnél nem jelenik meg mint opció. Hiába keresek rá kód vagy név alapján. Tudom hogy van rangsoros és versenyes tárgyfelvétel. Van olyan hogy,a többi kötelező tantárgyat csak a versenyes időszak alatt engedi felvenni? Vagy én rontottam el valamit?
SZTE-n nem kell aktívra állítani a félévet...
Ha kilistázod a kötelező tárgyakat és nincs ott, akkor lehet, hogy nem hirdettek még meg. De ne aggódj, a kötelezőkön mindig van annyi hely, hogy a versenyes utolsó pillanatában is beférsz.
Konkrétan melyik szakon vagy és melyik tárgyak nincsenek meg?
Valóban nem olvastam el elég figyelmesen a kérdést, elnézést a kérdezőtől!
/#1/
#8 Ha már ekkora büdös bunkó vagy, legalább ne reklámozd!
Kedves Kérdező!
A Neptun felülete finoman szólva sem felhasználóbarát. Nekem még öt év után is tud meglepetéseket okozni. Sajnos tárgyilagos segítséggel nem szolgálhatok, esetleg próbálkozz a tanszéki irodákon!
Sok sikert a tanulmányaidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!