Ha tavaly fel voltam mentve tesi alól és idén is ezt szeretném, újra el kell mennem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Úgy értem, kaptam papírt a diagnózissal, azt vittem be a védőnőnek suliba és így fel voltam mentve tesi alól egész évre. Ha most szeptemberben beviszem ugyanezt a papírt, azt elfogadják, vagy újra orvoshoz kell menni és új papírt kell kérni tőle?2022. aug. 24. 14:15
11/21 anonim válasza:
A Móriczban is le van írva, hogy az iskolaorvosnál kell jelentkezni.
Menj oda, és majd elmondja, hogy kitől és milyen igazolást kér.
12/21 A kérdező kommentje:
Rendben, de mire én őt megkérdezem, meg aztán időpontot kapok hónapok telnek el
2022. aug. 24. 16:09
13/21 anonim válasza:
12,?????????
Miféle hónapokról beszélsz? A legelső héten bemész, és elintézed. Az iskolaorvosnál NINCS időpontkérés.
14/21 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hanem ha ő azt mondja hogy új papírt kér, Akkor az ortopédushoz tart hónapokba, mire időpontot kapok
2022. aug. 24. 16:14
15/21 anonim válasza:
Az az érzésem, hogy te csak a kifogásokat keresed, hogy ellógd a tesit.
16/21 A kérdező kommentje:
Az tény hogy nem szeretnék részt venni rajta, de elég nyomós okom van rá. Egyébként, ha 2022-ben lettem kivizsgálva és akkor kaptam meg a papírt, az érvényes 2023-ig?
2022. aug. 24. 16:45
17/21 anonim válasza:
Én feladom....
Funkcionális analfabéta vagy???
Elmész a suliorvoshoz, és megmondja!!!
Ja, persze nyomós ok.... LUSTASÁG. :-D
18/21 A kérdező kommentje:
Vagy szociális szorongás, de mindegy, nyilván mindenki lusta aki nem akar tesizni. És 1 a kérdés nem csak neked szólt hanem bárkinek ezen az oldalon aki talán tud rá válaszolni 2 értem én Hogy az iskolaorvos tud válaszolni, de attól még Miért ne tehetném fel a kérdést itt is, hátha valaki tudja rá a választ, pl valaki olyan, aki van/volt már hasonló helyzetben? Miért kell egyből analfabétázni?:D
2022. aug. 24. 17:02
19/21 anonim válasza:
Ha szoc. szorongásod van, akkor meg miért nem jársz pszichológushoz???
EGyszerűbb mögébújni, és ezzel kifogást keresni...?
Nem értem, hogy anyádék HOL VANNAK...????
20/21 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz. Miből gondoltad, hogy nem?
2022. aug. 24. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!