Ciki ha nem megyek gólyatáborban? Nehéz lesz igy megkezdeni az egyetemet?
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 21:30
1/5 anonim válasza:
-ba, nem - ban.
egyébként ismerkedni ott kezdenek, szóval kicsit talán könnyebb helyzetben lesz az, aki ott lesz
2/5 anonim válasza:
Nem ciki. Nálunk egy csomóan nem mentek. Plusz itt már nincs olyan, hogy ciki vagy nem ciki. Mindenkinek saját döntése (normális kereteken belül és nem zavarva másokat), hogy mit csinál.
3/5 anonim válasza:
Nem ciki. Én sem mentem és amiket hallottam, hogy mik történtek, örülök, hogy így döntöttem.
Én nem igazán értem, hogy hogyan lehet a felnőtt kort ilyen szintű alkoholizálással, drogozással, b@szással kezdeni, de biztos velem van a gond. Sosem értettem miért jó elveszíteni az eszméletedet meg meztelenül rohangálni és hasonlók. Én örülök, hogy ebben nem kellett részt vennem.
4/5 anonim válasza:
Nem ciki, én se mentem, igaz, nálunk már sokkal szigorúbban veszik a gólyatábort (miután két inkriminált nemi erőszakolós ügy is volt két másik karon) már a hök nem kényszerítheti a gólyákat megalázó, kényelmetlen feladatokra és a tábor kötelező programjai se épülhetnek az ivászatra, b@szásra és a gólyák egyéb megalázására, mondjuk ez utóbbi egyáltalán nem történhet meg, de az előbbi kettő továbbra is lehet, de hökös nem létesíthet intim kapcsolatot a gólyákkal a gólyatábor alatt
5/5 anonim válasza:
Hát, én voltam gólyatáborban. Ha nem vagy egy extrovertált parti arc, akkor teljesen felesleges elmenni. Én se éreztem jól magam annak idején, de a befizetett pénz miatt inkább végig szenvedtem, szaktársam is alig volt a táborban, s azok is kihullottak az 1. félévben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!