Minek van szalagavató?
Nem kötelező elmenni, én se akartam, csak kényszerből mentem, de ezt már leírtam ma egy kérdésnél. Én is ugyanígy láttam, mint te. Csak túlestem rajta, és ennyi.
Amúgy tudod mi az egyetlen előnye? Sokat próbálhattok műsorra, így sok óra elmegy vele, amin nem kell tanulni. Én ennyit élveztem benne.
Az én osztályom csak idióta hülyékből állt, volt 25 fiú, meg mi hárman lányok. De a másik két lányról ne is beszéljünk, mert mindkettő csak játszotta a pi csàjàt a semmire, és ennyi. A fiúk meg adtàk a keményet, de ha rájuk ordítottak összehugyoztàk magukat kb. Csicskàk voltak, utáltam mindet. Oké, én se vagyok tökéletes, de utáltam az osztályom.
Azt gonodolná az ember, hogy már majdnem felnöttekről beszélünk, hiszen szalagavató úgy 17-18 év körül szokott lenni.
Szóval ebben a korban már nincs helye a gyerekes hisztinek.
Aztán mégis...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!