Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar napi viselet?
Figyelt kérdés
Az Nke Rendészettudományi karán milyen ruhában kell bejárni órákra? Lehet saját utca ruhában vagy minden alkalommal megszabott, egyenruhában kell bemenni? Vagy esetleg változó, hogy mikor mire miben kell menni?2022. aug. 18. 01:58
1/9 A kérdező kommentje:
Esetleg még aki ide jár/járt az rtk-ra tudna tapasztalatokat írni az egyetemi életről, mindennapokról?
2022. aug. 18. 02:15
2/9 anonim válasza:
Én nem RTK-s voltam, de úgy láttam, ők órákra is az egyenruhában mennek. Civilben csak hazamenetelkor, esetleg közösségi programokon lehettek.
4/9 anonim válasza:
Kizárólag egyenruhában, szabályos módon viselve azt.
5/9 anonim válasza:
Egyenruha, de mi már másodévtől kezdve átöltöztünk civilbe. Max 1-2 tanár kérdezte meg, hogy miért vagyunk abban, akkor kitaláltunk valami sablon dumát és kész. Amúgy senkit nem érdekel miben jársz eb, csak ott legyél. Bár még az sem..
6/9 anonim válasza:
Ennyire felhígult mára az RTK, hogy már civil ruhában is mehetsz?
7/9 anonim válasza:
Én tavaly végeztem, a mi évfolyamunkat azért szénné szivatták, de utána meg már minket sem érdekelt, hogy mi lenne szabályos és mi nem, úgyis az egész tagozat baromságát magára vállalta az évfolyam pk és minket vontak felelősségre. Dr amúgy igen, elég gázos már a helyzet, talán a miénk volt még az utolsó normálisan nevelt évfolyam, de ugye mindenki ezt mondja...egyre rosszabb az alapanyag, senki nem akar rendőr lenni ezért a fizetésért és a csúcs életpálya modellért.
8/9 anonim válasza:
Meg itt a Nagyvárad téren elvegyülsz, ugye eleve a lakosság is bemehet az Orczy parkba napközben, a civil karosok is ott vannak, nem ugyanaz, mint a Sváb hegyen. Itt fel sem ismernek kb civilben.
9/9 anonim válasza:
ÁNTK-s tárgyakon vagyunk civilbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!