Pék tanoncként kell olvasni kell Antiganét vagy csak gimnáziumban?
Figyelt kérdés
Utálom az irodalmat!2022. aug. 12. 18:56
1/7 anonim válasza:
Nekem technikumban kellett. Amúgy az Antigoné nem hosszú és én ötöst írtam belőle úgy, hogy csak a felét olvastam el, mert semmit nem értettem belőle , pedig alapból szeretek olvasni.
2/7 anonim válasza:
#1 vagyok, a rövidített verzió kb 2 és fél oldal
3/7 anonim válasza:
Ha érettségizel biztosan, ha nem akkor nem.
Egyebkent ezek sokkal jobbak mint az altalanos iskolaik, es rovidebbek is.
4/7 anonim válasza:
Antigané?
Anyád.
Te ne péknek ne menj, hanem amint betöltötted a 16. életéved hagyd ott az egészet.
5/7 A kérdező kommentje:
#4 Mi a bajod?
2022. aug. 12. 21:08
6/7 anonim válasza:
Nem kell elolvasni, ugyanis fent van a teljes színdarab hangjáték formájában a youtube-on, keress rá. 1 órát csak rá tudsz szánni. Utána meg van fent Arató tanár úrtól egy remek 20 perces érettségi összefoglaló. 2 óra alatt szó szerint emelt érettségi szintű antigoné szakértővé képezheted magad. Utána meg mehetsz kenyeret sütni.
7/7 anonim válasza:
Attól, mert nem szereted az irodalmat, nem kell becsmérelni a műveket, beleértve az Antigonét is. Amúgy nem értem, hogy nálad miért az Antigoné verte ki a biztosítékot, kb. 80 oldal, de mint minden más kötelező olvasmánynál, ha elolvasol egy rövidített összefoglalót, pár oldalban megvan az egész történet. Szerintem nem ez volt a legrosszabb a kötelezők közül, ez ráadásul egy megfogható filozófiai-politikai gondolatmenetet tartalmaz. Amúgy, mivel érettségi anyag, és ugyanaz az érettségi van mindenhol, akkor feltehetőleg ismerned kell a történetét, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!