Passzív félévről kaphatnék infót? Bővebben lent.
nem iratkozol be,és kész
első félév nem lehet passziv,csak a másodiktól
A tanulmányok kezdetén a nem passzív félévet kell kérni, hanem 1 évre a beiratkozás halasztását. Tehát következő szeptemberben, az akkori elsősökkel kell kezdeni.
Értem hogy mit akarsz mondani, de ha csak 1 félévet halasztasz, akkor te azokkal leszel, akik az első félévben megbuktak, és újra felvették az adott tantárgyat.
Ez azért probléma, mert akkor te folyton a bukottakkal leszel. A bukottak "óráján".
Nagyon sok tantárgy nincs is keresztféléven..
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nem mindegy hogy az ember akkor veszi fel a tantárgyat amikor azt "először" leadják vagy csúsztatva. Nem ugyan olyan a kettő. És ráadásul mint mondtam, nem is lehet felvenni minden tantárgyat így, csak évente.
Viszont ha 1 évet csúsztatsz akkor te is egy szimpla elsős leszel, és nincs semmi probléma.
Ez intézmény függő is lehet, de szerintem eleve nem is fogják hagyni neked hogy csak 1 félévet csúsztass..
Nem is kivitelezhető és nem is jó a tanulmányaid szempontjából.
Előző vagyok: sokk lett az "a" betű.
A tanulmányok kezdetén nem passzív félévet kell kérni, hanem 1 évre a beiratkozás halasztását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!