Melyik Doktori végzettség éri meg jobban?
Tudom kicsit furcsa kérdés, de Osztatlan tanári mester szakon vagyok és gondolkodom nagyon a Doktorin. Földrajz – Történelem szakon vagyok. Mind a két tudományágat szeretem. Földrajzból 3 éve TDK-zom viszont idén felkértem Történelemből is hogy TDK-ra. Egyszerre a két szakból nem szeretnék TDK-ra készülni mert elég nehéz lenne. Viszont most elkellene döntenem hogy Szeptembertől mivel szeretnék ténylegesen tovább Tanulni.
Mind a két tárgyat imádom, ezért érdekelne olyan emberek véleménye akik már végeztek Phd-t vagy terveznek végezni Phd-t és jobban belelátnak már a dolgokba. Mennyire nehéz egy Föltudományi doktorival vagy Történelemtudományi doktorival elhelyezkedni?
Köszönöm Szépen a válaszod!
Amiket leírtál jogos.. Igazából Középkor meg az éghajlatváltozás + az antropogén tájformálás ami közelebb áll hozzám... Elmélkedem még kicsit úgy érzem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!