Pénzügy-számvitel ügyintéző felnőtt képzés mennyire nehéz napi 5 óra munka és egyetem mellett?
Jövő nyáron szerzem meg a diplomám tanító szakon, dolgozom is már a szakmában napközisként.
Láttam indul egy szakképző iskolába a Wattayba pénzügy számvitel ügyintéző képzés ami másfél éves.
Van értelme belevágnom így?
Már csak 1 évem van, szóval kétlem, hogy 10 év lenne :D
Idáig is munka mellett végeztem el és nem tanultam magam halálra.
Szintén munka és egyetem mellett végeztem pénzügy- számviteli okj-t, bár én korábban a fizetős képzést választottam és heti 1x szombatonként voltak órák. Az egyetemen szakomból kiindulva tanultunk pénzügyből és számvitelből is alapokat, ami nagy segítség volt, már csak azért is, mert nálunk az okj-n nagyon felületesen próbálkoztak a tanítással (nem ment nekik). Lényegében a vizsgákra (az egyetemi vizsgaidőszak mellett) teljesen magamtól készültem fel sokat keresgéltem de a számvitelnavigátor oldal sokat segített nekem.
Szerintem vágj bele, próbáld ki, ha már rá vagy kényszerítve úgyis megtalálod a módját, hogy összeegyeztesd. ;)
Belekezdtem:)
Idáig nem vészes, bár nincs is semmi szabadidőm😶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!