Mit gondoltok, szerintetek lesz online oktatás a 22/23 tanévben? Ha nem is covid miatt (tavaly sem volt, pedig a számok az egekbe voltak) akkor a fűtés/rezsi stb stb. Esetleg mikortól lehet várható? Vagy lehetséges?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat :)2022. aug. 7. 10:44
11/21 A kérdező kommentje:
**bár
2022. aug. 9. 20:44
13/21 A kérdező kommentje:
Akkor a középsuli is már csak hetek/hónapok kérdése
2022. aug. 14. 21:56
14/21 anonim válasza:
Csak lehet, hogy az ELTE úgy kezd. Még talán van valami halvány remény, hogy lesz ott is normális oktatás (legalább egy darabig).
15/21 anonim válasza:
Szerintm altalanosban nem. Alsoban legalabbis. Oket nem lehet egyedul hagyni,kiesnek a szulok. Fel fizetes. A megemelt rezsire nem lesz eleg. En beviszem az irodaba es elucsorog a harmadikos a laptop elott,de sokan nem tehetik meg.
16/21 anonim válasza:
Adna isten hogy az legyen. Nem akarok megegy egész évet bejarni az egyetemre😭
18/21 A kérdező kommentje:
Akkor minek jelentkeztél? Az nem kötelező mint a gimi😂
2022. aug. 16. 22:55
19/21 anonim válasza:
Mert szeretem a szakot és ebben tudom elkepzelni a jovomet. Ettől függetlenül bejarni meg nem szeretek, több probléma is van vele😂 nem ugyanaz a kettő.
De hat nyilvan ez van
20/21 A kérdező kommentje:
#19 értem😂 akkor ez olyan, mint a “szeretem a marhapörit, de nem akarom megfőzni”😂😂
2022. aug. 18. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!